Deze originele oproepkaarten op ansichtkaart-formaat zijn gedrukt op stevig papier en hebben een glanzende voorzijde en een beschrijfbare achterkant. Beide zijden worden in kleur gedrukt.

Op de achterzijde staan uw praktijkgegevens, (eventueel) uw logo en uw mededeling; dat kan zijn een oproep om te bellen voor een afspraak of alvast een datum/tijd mogelijkheid die u zelf met de hand in kunt vullen. Ook kunt u met deze oproepkaarten uw ‘slapende’ patiënten activeren en zo uw patiëntenbestand opschonen. En er is ruimte om een voorgeprinte adressticker te plakken of om die gegevens er met de hand op te schrijven.

Wilt u een meer persoonlijke voorzijde voor uw oproepkaarten dan kunt u ook bijvoorbeeld een foto van uw pand of team gebruiken. Of een compleet eigen ontwerp. Daarvoor kunnen wij ook zorgen. De tekst op de voorzijde van de oproepkaarten kunnen wij op uw verzoek ook aanpassen. Dit alles zonder meerkosten.

En zoals we al vermeld hebben:

Dit is de kop van een artikel in Dental INFO van 26 september 2018. ‘De afspraken die het meeste vergeten worden zijn controleonderzoeken of nabehandelingen (40%) en regelmatige afspraken (26%).’ (lees het hele artikel)

Natuurlijk hebben we ook een bijpassend afspraakkaartje op creditcard-formaat. Op dit afspraakkaartje kunnen afspraakdata en tijden ingevuld worden. En een receptenblok in 2 formaten met 50 recepten per receptenblok.

Oproepkaarten en afspraakkaartje

Prijzen (Inclusief verzending / Exclusief BTW)
Hogere aantallen op aanvraag

500 stuks €190,- / 1000 stuks €215,-
2500 stuks €295,- / 5000 stuks €425,-