Deze afspraakkaartjes, die qua ontwerp allemaal bij de oproepkaarten passen, hebben een creditcard-formaat en een voor- en achterzijde in kleur. Op de achterzijde van de afspraakkaartjes komen uw praktijkgegeven, eventueel logo en/of mededeling en de mogelijkheid om afspraken in te vullen.

Wilt u een meer persoonlijke voorzijde dan kunt u ook bijvoorbeeld foto’s van uw pand of team gebruiken. Of een compleet eigen ontwerp. De tekst op de voorzijde kunnen wij op uw verzoek ook aanpassen. Dit alles zonder meerkosten.

Waarom afspraakkaartjes?

Artikel in Dental INFO van 26 september 2018. ‘De afspraken die het meeste vergeten worden zijn controleonderzoeken of nabehandelingen (40%) en regelmatige afspraken (26%).’ (lees het hele artikel)

Zo’n oproepkaart en afspraakkaartje blijven aangetoond beter ‘hangen’ dan een email of sms. Die verdwijnt vaak tussen alle andere berichtjes.

Hebt u een afspraakkaartje, oproepkaart of drukwerk voor een andere branche dan tandartsen nodig? Bijvoorbeeld dierenartsen, fysiotherapeuten, rijscholen of uitzendbureaus? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Stuur een email met uw wensen of bel ons en we regelen het!

Afspraakkaartjes

Prijzen (Inclusief verzending / Exclusief BTW)
Hogere aantallen op aanvraag

500 stuks €135,- / 1000 stuks €190,-
2500 stuks €250,- / 5000 stuks €320,-