Deze oproepkaart op A4 printvel bevat 4 verschillende oproepkaarten in kleur.

Wilt u een meer persoonlijke voorzijde voor uw oproepkaart op A4 printvel dan kunt u ook bijvoorbeeld foto’s van uw pand of team gebruiken. Of een compleet eigen ontwerp. De tekst op de voorzijde kunnen wij op uw verzoek ook aanpassen. Dit alles zonder meerkosten.

De achterzijde van deze oproepkaart op A4 printvel blijft blanco zodat u daar zelf uw praktijkgegevens, uw logo en uw mededeling en de adressering op kunt printen. U kunt de achterzijde ook in zwart/wit door ons laten bedrukken, zodat u alleen de adressering zelf hoeft te printen.

De printervellen zijn geschikt voor nagenoeg ieder type printer. De kaarten scheurt u eenvoudig los over de perforatielijnen (U kunt altijd een proefvel aanvragen).

Tandartsen ondervinden financieel nadeel van patiënten die een afspraak niet nakomen’

Dit is de kop van een artikel in Dental INFO van 26 september 2018. ‘De afspraken die het meeste vergeten worden zijn controleonderzoeken of nabehandelingen (40%) en regelmatige afspraken (26%).’ (lees het hele artikel)

Stuur daarom uw patiënten voor de periodieke controle eens een originele oproepkaart. Of gebruik een oproepkaart om patiënten die u al heel lang niet meer gezien hebt te activeren. Zo schoont u uw patiëntenbestand op. Zo’n oproepkaart blijft aangetoond beter ‘hangen’ dan een email of sms. Die verdwijnt vaak tussen alle andere berichtjes. U kunt gebruik maken van onze ontwerpen, zelf een ontwerp aanleveren of een ontwerp laten maken door ons.

Ook handig: afspraakkaartjes

Of eigen artwork voor in uw praktijk via ons zusterbedrijf: artwork for business

Prijzen (Inclusief verzending / Exclusief BTW)
Hogere aantallen op aanvraag

– 500 vel (=2000 kaarten) €360,-
– 1000 vel (=4000 kaarten) €470,-
– 1500 vel (=6000 kaarten) €510,-
achterzijde bedrukt in zwart + €25,-