Naast oproepkaarten en afspraakkaartjes kunnen we ook zorgen voor:

Logo en huisstijl

Uw logo en huisstijl bepaalt voor een groot gedeelte uw uitstraling. Een helder en fris logo is het hoofdbestanddeel. Wij ontwerpen voor u een totaal nieuwe huisstijl of restylen uw bestaande. Het ontwerp kan eventueel gebaseerd zijn op een van onze basisontwerpen.

Nieuw logo €450,-
(excl. btw)

Naast het logo, ontwerpen we ook het door u benodigde drukwerk zoals bijvoorbeeld afspraak- of visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat het gedrukt wordt.

Ontwerp huisstijl €250,- (excl. drukken)
(excl. btw)

Drukprijzen op aanvraag, ligt uiteraard aan uw oplage. Ook zaken als verwijsformulieren, receptenbloks en patiëntenkaarten hebben wij in ons assortiment. Met natuurlijk uw gegevens erop.

Ook handig: afspraakkaartjes en oproepkaarten
Of eigen artwork voor in uw praktijk via ons zusterbedrijf: artwork for business

Website

Een website zorgt ervoor dat praktijk gevonden wordt en dat uw patiënten de informatie die ze nodig hebben gemakkelijk kunnen vinden. Een website is een onlosmakelijk onderdeel van uw praktijk. Een website kan heel simpel en clean gehouden worden, alle informatie bevatten en er toch prachtig uitzien.

We zorgen voor een heldere, professionele website in uw eigen huisstijl en eventueel de registratie van uw domeinnaam en de webhosting.

Basiswebsite €1250,-
(excl. domeinnaam en hosting en btw)

Logo en huisstijl

Praktijkinterieur

Wij kunnen uw praktijkruimte of wachtkamer met eenvoudige middelen omtoveren tot een paradijsje.

Met aan uw praktijk aangepaste ontwerpen worden de wanden en/of de vloeren en/of plafonds of delen daarvan door middel van full colour prints sfeervol aangepast. Prettiger om in te werken en prettiger om in behandeld te worden.

Daarbij maken we onder andere gebruik van naadloze wandbekleding, full colour lampenkappen, grafische plafondbespanningen, raamvinyl, wisselbare textiel- frames, floorgraphics en room-dividers.

Prijzen op aanvraag.